Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: HR

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület

zselici_lampasok.jpgA Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület 2007-ben alakult 48 önkormányzat, valamint a vállalkozói és a civil szféra képviselőiből. Az Egyesület fő feladata a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia kialakítása és megvalósítása, mely az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. és IV. tengelyén található intézkedéseket tartalmazza.

Célunk a térség gazdasági fejlesztése, a vidéken élők életminőségének javítása. Ezt a célt alulról építkezve, a helyi önkormányzatok, vállalkozók és a civil szféra partnerségére alapozva kívánjuk elérni. Állami feladatok ellátására alakultunk, a 2009. évben történt akkreditáció óta pályázatkezeléssel is foglalkozunk. Egyesületünk fő tevékenysége a beérkezett támogatási kérelmek feldolgozása és értékelése, ügyfélszolgálat működtetése, tájékoztatás, projektgenerálás fórumokon és személyes tanácsadáson keresztül, a kifizetési kérelmek feldolgozása, annak elkészítéséhez történő szakmai segítségnyújtás. Kiállításokon, konferenciákon veszünk részt, segítünk rendezvények előkészítésében, lebonyolításában. Kiadvány készítésével, terjesztésével propagáljuk településeinket.

Az Egyesület vezetésében 2011-ben jelentős változás történt. A közgyűlés új elnököt és tisztségviselőket választott. Az új vezetés nyitott az egyesület tagjai, ügyfelei iránt, célja a folyamatos együttműködés megvalósítása.

Fejlesszük együtt térségünket!

Lengyel Gábor
elnök

Elérhetőségek

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület

Ország: Magyar

Cím: 7475 Bőszénfa, Fő u. 3.

Telefon: 82/510-007

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel az akciócsoporttal

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Települések

Vissza az előző oldalra